Cautare

2536 de rezultate pentru "primaria lita" (2.59 secunde)
El sustine ca primaria plateste nu numai pentru inlaturarea zapezii si dezghetarea drumurilor, dar si pentru "asteptare", care inseamna pregatirea echipamentelor si a oamenilor pentru interventii.
Ulterior, Coanda a dat in judecata primaria si a obtinut in aprilie 2005 hotarare definitiva si irevocabila pentru repunerea sa in functie si plata salariului pe perioada in care a fost concediat.
Lila Gliga a precizat ca, in cazul in care primaria nu ii va da banii dupa organizarea licitatiei, va stopa incheierea contractului pentru efectuarea lucrarilor cu firma castigatoare.
In urma cu o saptamana, Partidul Democrat avea, la Constanta, doar doua nume pentru Primaria Constanta: ... "Surpriza" Romulus Minca nu este tocmai o surpriza, avand in vedere faptul ca acesta isi dorea, inca din 2002-2003 sa candideze pentru Primaria Constanta.
Despre Posa, a mai adaugat Matei, singurul lucru "notabil" care poate fi spus este acela ca "a venit in PSD de la Partidul Socialist, iar in 2000 a candidat pentru Primaria Navodari si, din miile de voturi a reusit performanta de a obtine 158 de voturi".
In plus, Primaria Eforie nu a primit inca fondurile necesare acoperirii in intregime a pagubelor produse de inundatii luna trecuta (pagubele insemnand nu doar cele 15 case afectate, ci si strazile si canalele distruse), care se ridica la suma de peste 80 de miliarde lei.
In ceea ce priveste candidatul formatiunii politice la Primaria Constanta, lucrurile nu s-au lamurit inca, asteptandu-se in continuare propunerile Organizatiei Municipale a PNL Constanta.
Pana cand PD, in baza sondajelor, va stabili care este democratul potrivit pentru Primaria Mangalia, actualul primar Zamfir Iorgus a lasat deschisa o "portita" de salvare, declarand recent ca daca nu se gaseste nimeni potrivit sa candideze in locul lui, "se sacrifica" in defavoarea dorintei sale de a ajunge parlamentar.
Inaugurarea sediului PD Cumpana si lansarea semi-oficiala a candidatului la primaria comunei s-a bucurat de prezenta a tot ce inseamna crema PD Constanta, cu mici exceptii, lucru care arata ca ofensiva democrata este cat de poate de serioasa.
Presedintele Organizatiei Judetene a PD, Mircea Nicu Toader, a dat ca exemplu Primaria Generala a Capitalei, care a oferit un ajutor de 500.000 de lei, Primaria Sectorului 3 - 100.000 de lei, Primaria Busteni - 80.000 de lei, si multe alte primarii care si-au aratat interesul in a-i ajuta pe tecucenii care au avut de suferit din pricina inundatiilor.
Consilierul judetean PNL Victor Manea s-a aratat convins de faptul ca liberalii vor castiga alegerile pentru Primaria Constanta. ... PNL se tine de cuvant si o sa castige alegerile locale din Constanta, iar asta inseamna si Primaria Constantei", ne-a declarat Manea.
ieri) m-am hotarat sa candidez pentru Primaria municipiului Galati.
Presedintele Partidului Democrat-Liberal, Emil Boc, intentioneaza sa-si indrepte atentia si energiile catre un nou mandat la Primaria Cluj . ... Intrebat daca ar putea renunta la Primaria Clujului pentru a se dedica mai mult conducerii partidului, liderul PD-L a replicat:
Suspansul asupra candidatului democrat-liberal la Primaria Constanta se prelungeste parca la nesfarsit. ... sondajele oficiale si discutiile de culise il avanseaza din ce in ce mai des in aceasta ipostaza, de candidat al PD-L la Primaria Constanta.
Daca pana ieri PDL nu anuntase ce spune sondajul - adica cine este candidatul pentru Primaria Constanta, PNL luase de mult decizia asupra omului pe mana caruia vor merge in alegeri: ... candidatul PNL pentru Primaria Constanta si-a facut site:
Daca nu din primul tur, cum este cazul primarului din Valu lui Traian (care, de altfel, nu are nici un contracandidat la momentul de fata), macar din turul doi - cum este cazul lui Gheorghe Cojocaru, candidatul PDL pentru Primaria Murfatlar, actualmente viceprimar al orasului mentionat si, nu in ultimul rand, finul primarului de Valu.
Astfel, doar 50% dintre cei intervievati stiau ca senatorul Dorel Constantin Onaca va candida la Primaria Constanta, in timp ce 75% stiau despre candidatura lui Mazare.
Odata facut acest anunt, Primaria Mangalia precizeaza ca persoanele interesate se pot adresa Centrului de Informatii pentru Cetateni, aflat la parterul institutiei, iar documentele necesare sunt:
Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie s-au pronuntat, la inceputul acestei saptamani, intr-un litigiu dintre Primaria Constanta si Baroul local. ... Desi magistratii Tribunalului Constanta le-au dat dreptate avocatilor, Primaria Constanta a formulat recurs, dosarul ajungand in atentia Curtii Supreme.
Fostul democrat Romulus Minca si-a anuntat ieri intentia de a candida ca independent la Primaria Constanta. ... Desi nu a strans inca semnaturile de validare a candidaturii, Romulus Minca se dovedeste extrem de optimist, sustinand ca are sanse reale de a castiga primaria, intrucat oamenii doresc o schimbare.
google-analytics.com